Beskriv dit/jeres ønske om at besøge Strøjer Samlingen

Udfyld nedenstående og vi vender hurtigst muligt tilbage med tilbud på jeres ønsker. 

Antal deltagere du / I forventer.
Ønsket tidspunkt for ankomst.
For og efternavn
Åbning af Strøjer Samlingen 3000,- kr. *
Med åbningsprisen følger guide, der med stor viden om den forunderlig bil verden, vil formidle fortællingen om Strøjer Samlingens mange unikke og spændene biler. I vil komme til at høre om kongelige, Klassikere, James Bond bilerne og vores mange sportsvogne, som for eksempel er Lamborghini Aventador, Mercedes SLR, Ferrari F40. Er jeres gruppen på mere end 20 pers. kommer der et tillæg pr. deltager på 150,- kr. pr. person Den guidede rundvisning tager ca. 1 time.
Åbning af Strøjer Samlingens Pitlane 1000,- kr. *
Udvid jeres rundvisning med en ½ time og lad guiden føre jer over til vores garage ”Pitlane” der rummer yderlige ca. 30 fantastiske og unikke biler. En del af bilerne vil danne rammen om Le-Mans fortællinger og andre interessante historier om Strøjer Samlingens mange klassiske biler. Er jeres gruppen på mere end 20 pers. kommer der et tillæg pr. deltager på 25,- kr. pr. person Den guidede rundvisning i Pitlane tager ca. 30 minutter
Guidet tur på teglværket 1500,- kr. *
Strøjer Tegl råder i dag over et fuldautomatisk produktionsanlæg og er blandt Danmarks mest moderne og smukkeste teglværker. Vi kan producere 50 mio. mursten om året - fordelt på blødstrøgne mursten, overligger, skaller og specialsten. En guide kan maksimalt have 40 deltager med på tur. Er der behov for flere guider tillægges 1500,- kr. pr. guide. Rundvisningen tager ca. 45 min.
Ønskes forplejning ? *
Vi tilbyder forskellig typer forplejning, der naturligvis nydes tæt ved Strøjer Samlingens fantastiske biler. Ønsker du/I forplejning vælg bland følgende menuer.
Strøjer Kaffe og kage 75,- kr. pr. deltager
Minimums-bestilling er 10 kurverter. Der afsættes 30 minutter til at nyde kaffe og kage
Strøjer Smørrebrød 195,- kr. pr. deltager
Minimums-bestilling er 10 kuverter. Menuen er 3 stk. Strøjer smørrebrød pr.deltager inkl. en øl eller vand.
Strøjer Sandwich 145,- kr. pr. deltager
Minimums-bestilling er 10 kuverter Menuen er 2 halv sandwich pr. deltager inkl. en øl eller vand.