Z_A6A0259_1_1.jpg

Om Strøjer Samlingen

Strøjer Samlingen blev grundlagt af Jørgen Strøjer Hansen for over 40 år siden. Fascination af teknik og design har altid været drivkraften. Det har resulteret i en spændende samling på over 100 drømmebiler i topstand – en sand perle for bilentusiaster. Strøjer Samlingen er ukendt i den brede offentlighed, men kendere, samlere, royale og racerkørere er helt bekendt med, hvad der gemmer sig i den arkitektoniske perle ved siden af teglværket på Vestfyn.

En dag i Strøjer Samlingen tilfører fascination og inspiration, og er et møde med dine bildrømme. Der er mulighed for at deltage på en række rundvisninger på udvalgte dage, som er åbne for alle. Ligeledes kan du vælge at holde dit næste møde, firmaarrangement eller kursus i Strøjer Samlingen omgivet med unikke og sjældne biler. Der vil lejlighedsvis være mulighed for at Jørgen Strøjer Hansen kigger forbi en rundvisning eller arrangement og sætter lidt ekstra krydderi på fortællingerne, men der er ingen garanti for dette. For rundvisninger og åbne arrangementer kan du finde mere information under ”Event”, ”Møder” og ”rundvisning”, hvor der også kan købes billetter. 

Strøjer Samlingen indeholder unikke biler som kongelige biler, Le Mans biler, Grand prix og racerbiler. Biler der ikke findes i noget stort antal, men som kører rundt med en god historie, en spændende tidligere ejer eller måske har den været anvendt til et særligt formål, som den koksgrå Aston Martin, der var med i James Bond filmen “Die Another day”.

De besøgende hos Strøjer Samlingen kan også se nyere sportsvogne som Lamborghini Murcielago, Bentley Continental GT, Fisker Karma og en stribe af Ferrarier fra 1969 til 2002. De mere moderne biler i samlingen tiltrækker især opmærksomhed fra det yngre publikum, mens en gammel Rolls-Royce fra 1930’erne og en Bugatti fra 1920’erne appellerer til entusiaster.