Back to All Events

Sommer åbent 31 juli kl.16.00 til 21.00 Fortidens knallerter - nutidens kult

Fortidens knallerter - nutidens kult

Slip den indre drengerøv løs og deltag i vores store knallert aften. De ”store gamle” knallerter er i øjeblikket noget af det hotteste for rigtig mange, og priserne på de gamle knallerter er mangedoblet siden de var nye. Vi hopper med på knallert bølgen og udstiller nogle af de mest populære knallerter fra den periode, som vi har valgt at kalde ”knallertens guldalder”, og som strækker sig fra sidst i 60'erne og frem til starten af 80'erne. Jens Jessen, der har skrevet bogen, Datidens knallerter - Nutidens Kult, kommer og fortæller nogle historier fra dengang alle unge bare skulle have en knallert.Vi præsenterer i løbet af aftenen også alle knallertkøreres skræk?.

Har du en knallert, så tag den med på den ene eller den anden måde og vær med til at fylde vores parkeringsplads, der i dagens anledning bliver særlig indrettet til knallerter. Vi uddeler pokaler til et par af de flotteste knallerter på parkeringspladsen. Har du ikke en knallert, så kom alligevel og nyd de mange flotte og interessante knallerter. Aftenen vil, for nogle gæster, helt sikkert give anledning til at få genopfrisket nogle minder, fra dengang du selv kørte knallert.

Program

16.00: Dørene åbnes til samlingen
16.30: Velkomst og præsentation af Strøjer Samlingen
17.00: Foredrag med Jens Jessen
18.30: Præsentation af udvalgte knallerter
20.00: Præmiering af knallerter på pladsen
20.30: På egenhånd i Strøjer Samlingen
21.00: Tak for i dag

Under arrangementet vil der være mulighed for at købe mad og drikke fra vores opstillede boder. Bemærk at billetter også kan købes i døren

Vel mødt :-)