Back to All Events

Sommer åbent 17 juli kl. 16.00 til 21.00 Biler med sjæl

Biler med sjæl

For nogle er en bil et transportmiddel, for andre er det en vigtig partner med sjæl, som gør dem fornøjet eller glad. På denne aften i Strøjer Samlingen vurderer en entusiastisk dommerkomité gæsternes biler, der deltager i Concours d'elegance konkurrencen. Der vurderes både på udseende, sjæl og stand, så alle modeller og bil udgaver kan være med. Udklædning, som matcher bilen, giver ekstra point. Alle, der ønsker at deltage med sin bil og udklædning, opfordres til at komme og få en plads på parkeringspladsen for specialbiler.

En af dette års dommere er blandt andet kendt fra DR K’s Smagsdommerne, Kunstquiz og Historiequizzen og fra P1’s Klog på Sprog og derudover for at være en herre med mange bolde i luften. Men hvad de fleste af os danskere måske ikke ved er, at han ligeledes har en stor entusiasme og forkærlighed for biler. Derfor glæder os at Adrian Hughes bliver en af dettes år dommere.

Citat fra Adrian Hughes: Strøjer Samlingens event ”Biler med Sjæl” bliver en dejlig dag i selskab med skønne biler og deres finurlige og begejstrede ejere. Alle biler fortæller en historie. De taler om de ildsjæle, som fremstiller dem, og de entusiaster, som tager dem til sig. Med de ældste veteranbiler bliver man bare glad for, at der er nogen som har påtaget sig at give originalerne et forlænget liv på vejene og i samlingerne. I hver bil ligger der et udsagn om tidens teknologi, fremstillingsmåder og fabrikantens ambitioner, og derfor er vi nogen, som synes at en udstødning kan stemmes som en orgelpibe, og at der er kolossal forskel på, om en bildør lukker med et tilfredsstillende selvsikkert klik eller et fattigt og hult smæk. Selv er jeg faktisk ret ligeglad med om biler kan køre hurtigt eller langsomt og hvor heftigt man bliver kastet tilbage i sædet, når den accelererer. Mine drømmebiler er paradebiler, ofte åbne, og jeg ser dem primært som redskaber til at trille op og ned ad Strandveje i solskin. Jeg har en helt klar plan om hvilke 8 biler, som skal holde i mine 8 opvarmede garager, når jeg vinder 335 Mio. Kr. i Eurolotto, og en Mercedes-Benz SE220 cabriolet bliver den første, som kommer med over grænsen i mit nye Lotto-liv.”

Kl. 16.00 Dørene åbnes
Kl. 16.30 Præsentation af dagens konkurrence og dommere     
Kl. 16.45 Fortælling om nogle af Strøjer Samlingens ”Biler med Sjæl”
Kl. 17.45 Team Flexleasing.nu/Strøjer Tegl fortæller, om ”Sjæl i DTC”
Kl. 18.15 Tur rundt blandt gæsternes ”Biler med Sjæl”
(Strøjer Samlingens biler deltager ikke i konkurrencen)
Kl. 19.30 Præmie overrækkelse
Kl. 20.00 På egen hånd i Strøjer Samlingen
Kl. 21.00 Dagen er slut og dørene lukkes

Under arrangementet vil der være mulighed for at købe mad og drikke fra vores opstillede boder.

Vel mødt :-)