Back to All Events

Sommeråbent. Motorcykler i 1960, 70, 80 erne den 30. juli 2019

  • Strøjer Samlingen 12 Bogyden Assens, 5610 Denmark (map)

Kørte du motorcykel i 60’erne, 70’erne eller 80’erne, eller har du blot interesse for de motorcykler, der kørte i den periode, så kom ned til vores store mc aften i Strøjer Samlingen. Her sætter vi fokus på nogle af de mest populære motorcykler fra den periode. En del af dem er jo blevet til klassikere nu, og flere af dem blev trendsættere for udviklingen af motorcykler helt frem til i dag. 

Vi finder ca. 20 spændende motorcykler fra perioden og helst nogle med en god historie. Motorcyklerne lines op inde blandt vores mange fantastiske biler og præsenteres derefter for publikum sammen med en fortælling om hver enkelt af de udstillede motorcykler. 

Vi ved, at der er meget stor interesse for motorcykler fra netop de 3 årtier, så vi håber, at alle gæster, der har en mc, fra 60’erne, 70’erne eller 80’erne, vil møde op på den ”gamle” mc. Vores mc aften bliver samtidig en god anledning til at mødes med gamle ”kørevenner” og måske gense nogen, man ikke har set i mange år. Vi laver særlig parkering for alle de gæster, der kommer på motorcykel denne aften.

Benyt lejligheden til at køre en tur på din mc, og få en fantastisk sommeraften i Strøjer Samlingen med spændende historiske motorcykler, eksotiske og unikke biler og ikke mindst samvær med andre 2- og 4 hjuls entusiaster.

Vær opmærksom på, at du sparer 50 kr. pr. billet ved at købe billetten i forsalg.

Nyhed på tirsdag den 30. juli - KOENIGSEGG JESKO kommer igen😀

Fantastisk at se så mange glade og bilinteresserede mennesker hos Strøjer Samlingen igår. Faktisk måtte vi melde alt udsolgt for at sikre en god oplevelse for alle. Men vi er selvfølgeligt triste over, at nogen ikke fik muligheden, så derfor har Jørgen Strøjer været i gang med sit store netværk, herunder ejeren af JESKO'en og sikret os muligheden for at få besøg af den igen på tirsdag den 30. juli. kl. 16-20.

Så nåede du det ikke - får du her muligheden igen for at se verdens hurtigste bil med 1.600 hk og et prisskilt, der begynder ved 18 mill. kr. + moms og afgift. Og har du ikke lige alle pengene nu, så bare rolig, bilen er fuldstændigt udsolgt og der er flere års leveringstid, som du kan bruge på at spare op.