Back to All Events

AFLYST - Foredrag med Peter Nygaard - Danmark i Le Mans / mød vores nye Le Mans-stjerne

  • Strøjer Samlingen 12 Bogyden Assens, 5610 Denmark (map)

Fra en beskeden start i 1983, da Jens Winther med kort varsel blev tredjekører i et privat BMW-team, har Danmark udviklet sig til en stormagt i Le Mans. Tom Kristensen er med ni sejre nu den mest vindende kører i 24-timersløbets historie, og hvert år indtager tusindevis af danske tilskuere den berømte bane i Nordfrankrig. På denne aften fortæller Peter Nygaard historien om Danmark i Le Mans – om John Nielsens og Tom Kristensens triumfer, om tragedien da Allan Simonsen omkom i 2013 og om 2019-udgaven af verdens mest berømte motorløb, der afvikles 15. – 16. juni. Aftenen slutter med et talkshow med Danmarks nye Le Mans-stjerne, Michelle Gatting, der i år debuterer i 24-timersløbet.

Program for aftenen:

18:00     Dørene åbnes
19.00     Foredrag del 1
19.45     Pause med kaffe og kage
20.15     Foredrag del 2
21.00     Tak for i aften