Back to All Events

UDSOLGT - Guidet påskerundvisning i Jørgen Strøjers private garage

  • Strøjer Samlingen Bogyden 12 5610 Danmark (map)

SÅDAN HAR I ALDRIG OPLEVET BILER I PÅSKEN FØR…

 ”Har du nogensinde tænkt på, hvordan langfredag kan opleves for kort? Så planlæg et besøg i Strøjer Samlingen. Det giver dig mulighed for at glemme alt om en lang og kedelig langfredag. Dagen skal bruges til at besøge Jørgens Strøjers private garage, hvor det er muligt at komme helt tæt på eksklusive, hurtige, historiske og klassiske biler. Jeres påsketur til Strøjer Samlingen bliver krydret med unikke og interessante fortællinger om bilerne i samlingen.” – Leder af Strøjer Samlingen, Søren Ditlev Jensen.

Ved ankomst bliver I modtaget af en guide, der nyder at formidle viden om biler og deres historier. Guiden vil føre jer rundt mellem Strøjer Samlingens biler og fortælle spændende og tankevækkende historier. Rundvisningen viser jer mere end 100 unikke og forskellige biler. I får historier om legendariske Le-Mans løb, vilde gaderaces og naturligvis også kongelige, royale og historiske biler.

Kort sagt: En oplevelse, der vil give dig og dine venner mulighed for efterfølgende at snakke om jeres interesser og kærlighed for smukke og unikke biler. En tur, der i mange år vil blive husket og snakket om.

 

12.30 – 13.00: Dørene åbner

 13.00 – 14.00: Første guidede tur

 14.00 – 14.30: Kaffe og kage

 14.30 – 15.00: Anden guidede tur

De åbne guidede rundvisninger i Strøjer Samlingen inkluderer kaffe og et stykke kage og prisen er 295,- kr. pr. person + billetgebyr