Back to All Events

Foredrag med Peter Nygaard - Danske Formel 1-kørere

  • Strøjer Samlingen 12 Bogyden Assens, 5610 Denmark (map)

Kevin Magnussen har nærmest gjort Formel 1 til Danmarks nye nationalsport. Men det har været en langt, frustrerende rejse: Den første dansker i Formel 1, Tom Belsø, nåede kun få meter i sin debut i 1974, og røg ud af sporten efter bare to løb. Jac Nellemann stablede et dansk Formel 1-team på hjulene, men kom aldrig til start. Jan Magnussen blev anset for midt-1990´erne største talent, men blev fyret efter halvanden sæson. Og Nicolas Kiesa fik kun fem løb, inden hans sponsorer løb tør for penge. Formel 1-journalist og -forfatter Peter Nygaard har set alle danskerne i aktion, og fortæller denne aften insider-historierne om de danske Formel 1-kørere – fra Tom Belsø til Kevin Magnussen.  

Program for aftenen:

18:00     Dørene åbnes
19.00     Foredrag del 1
19.45     Pause med kaffe og kage
20.15     Foredrag del 2
21.00     Tak for i aften