Back to All Events

UDSOLGT - Guidet rundvisning i Jørgen Strøjers private garage

  • Strøjer Samlingen 12 Bogyden Assens, 5610 Denmark (map)

SÅDAN HAR I ALDRIG OPLEVET BILER FØR…

Glem alt om kedelige støvede biler: I Jørgens Strøjers private garage kommer I helt tæt på biler og får jeres oplevelse krydret med unikke og interessante fortællingerne om bilerne i samlingen. – Leder af Strøjer Samlingen Søren Ditlev Jensen.

Ved ankomst bliver I modtaget af en guide, der nyder at formidle viden om biler og deres historier. Guiden vil føre jer rundt mellem Strøjer Samlingens biler og fortælle spændende og tankevækkende historier. Rundvisningen viser jer mere end 100 unikke og forskellige biler. I får historier om legendariske Le-Mans løb, vilde gaderaces og naturligvis også kongelige, royale og historiske biler.

Kort sagt: En oplevelse, der vil give dig og dine venner mulighed for efterfølgende at snakke om jeres interesser og kærlighed for smukke og unikke biler. En tur, der i mange år vil blive husket og snakket om.

SÅDAN HAR I ALDRIG OPLEVET BILER FØR…

12.30 – 13.00 Døren åbner

13.00 – 14.00  Første guidede tur

14.00 – 14.30  Kaffe og kage

14.30 – 15.00  Anden guidede tur

De åbne guidede rundvisninger i Strøjer Samlingen inkluderer kaffe og et stykke kage og prisen er 295,- kr. pr. person + billetgebyr