Back to All Events

Hør mortorsports journalist Peter Nyggaard fortælle om hans eksotiske job

Peter Nygaard er en af verdens mest erfarne Formel 1-journalister. Efter 36 år og tæt på 600 grandprix´er over hele verden fortæller han nu for første gang om sit eksotiske job. Om starten med et telt på ryggen, et interrail-kort i lommen og et russisk Zenith-kamera på skulderen. Om samarbejdet med Claus Borre på TV-Sporten. Om sine ture i diverse F1-biler. Om sine bedste interviews. Om hvordan man handler med gamle Formel 1-biler (han har en på kontoret!) Om livet i paddocken og om de triumfer og tragedier, han har oplevet på nærmeste hold. Med masser af humor, røverhistorier og en perlerække af billeder fra bag F1-kulisserne.

Tidsplan for arrangementet

18.30 Dørene åbnes
19.00 Introduktion til dagen
19.00 Del 1 Formel 1 Journalist
19.45 Pause
20.15 Del 2 Formel 1 Journalist
21.00 Tak for i dag

GAVE
Alle der køber billet til et eller flere af disse foredrag får på dagen et eksemplar af Peter Nygaards bog ”Tom K – Kongen af Le Mans” med hjem :-)

Prisen er 295,- kr. pr. person + billetgebyr