Back to All Events

Foredrag om DANSKE ZENVO

Se Geneva Motorshows mest opsigtsvækkende bil: DANSKE ZENVO

Verdens nyeste og vildeste superbiler bliver hvert år i marts præsenteret på Geneva Motorshow. Dette års mest opsigtsvækkende bil kom i år fra… DANMARK! Der er naturligvis tale om nyeste skud på stammen fra motortroldmændene fra Præstø, Danske ZENVO. Nåede du ikke til Geneva, har du nu muligheden for komme tæt på og ikke mindst se og høre den helt nye ZENVO TSR-S. Det helt særlige ved dette nye fartmonster, er udover superbilens imponerende og vanvittige 1.177 HK, den innovative, dynamiske, nyudviklede og patenterede hækspoiler. Det nyskabende ved denne hækspoiler er at den er dynamisk og ændrer indstilling, ikke bare efter hastighed med også i forhold til bilens køreretning. Det betyder at når bilen kører ind i et sving, så ændres hækspoilerens vinkel i forhold til bilens længdeakse og på den måde skaber den en meget kraftigere downforce på det inderste hjul, hvilket muliggør en langt højere svinghastighed.

Det er ikke første gang at ZENVO får omtale i verdenspressen. I 2014 deltog ZENVO i det britiske bilprogram Top Gear på BBC, med deres ZENVO ST1. De tre vilde værter på Top-Gear er ikke kendt for at spare de biler der deltager i deres show for noget som helst, heller ikke en ZENVO. Og efter nogle ekstremt hårde testdage med fuld gas, resulterede en defekt køler i en mindre brand i bilen. Det var selvfølgeligt ikke den fedeste debut for en producent af hyper sportsbiler at se bilen med røg ud under motorhjelmen. På postivsiden skal det siges at alle andre super- og hyperbilsproducenter også har haft stor glæde af brandslukkere i tidens løb, og fra et marketingsmæssigt synspunkt er det en stor bedrift at nå ud til de estimerede 350 millioner ugentlige tv-seere over hele verden, som Top Gear havde hver uge.

Brand eller ej – ZENVO ST1 er super sej

Så kom og se den – ikke bare ZENVO ST1 men præcis den ZENVO ST1 fra Top Gear som nu står i Strøjer Samlingen (se Top Gear)

Et andet tv-show med en anden respekteret bilekspert på et andet kontinent, giver en noget anderledes bedømmelse og vinkel end den Top-Gear gav i sit show, og den finder vi i USA hos hos Jay Leno i programmet Jay Leno’s Garage på tv-kanalen CNBC. Da Jay Leno bliver præsenteret for ZENVO ST1 bemærker mange ting der adskiller ZENVO fra mange af andre super- og hyperbiler der har været forbi hans show. Han bemærker bl.a. at han intet vidste og intet havde hørt om ZENVO, hvor han normalt ville han have en stor baggrundsviden fra diverse bilmagasiner og andet, om en bile med en performance, men her vidste han ingenting. Og det var jo en skam – for som Jay Leno siger ”it’s a really nice supercar with great attention to detail”. Så hvis du ligesom Jay Leno heller ikke ved alt om ZENVO, så kig forbi Strøjer Samlingen for at se, høre og stille spørgsmål. (Jay Leno)

Billetter sælges kun i forsalg.

 

Dagens program

13.30 – 14.00 Dørene åbnes
14.00 – 14.15 Velkomst
14.15 – 15.00 Fra idé til brand varmt hit
15.00 – 15.30 Forfriskning
15.00 – 16.00 Fra idé til mest om bejlet bil
16.00 Tak for i dag

Earlier Event: April 14
Rundvisning - åbent for alle
Later Event: May 5
Rundvisning - åbent for alle