Arkitektur

I 2007 vælger Strøjer Samlingen at ombygge museet og tilføre det en helt ny dimension. Dels fordi bilerne ikke fik den plads og dermed den udstråling de fortjente, og dels fordi rammerne trængte til et løft. Derfor besluttede Jørgen Strøjer sig for at give arkitekt M.A.A. Lars Nyland Andersen frie hænder – kravet var at byggeriet skulle være nytænkende og anderledes.

“Jørgen ønskede at vise en anden vinkel af de muligheder der er med mursten i dag. Jeg brugte nogle uger på at sondere over hvordan dette byggeri kunne udskille sig fra andre, og begyndte derefter at ridse min idé op. Efter at have færdiggjort en skitse, besøgte jeg Jørgen en sen eftermiddag på Teglværket. Han var dog meget skeptisk, hvilket var forventeligt, men jeg bad ham tænke over det et par dage, inden han endelig fik lov at tage stilling til skitsen. Langsomt steg interessen, i og med at der kom flere og flere opkald til mig med spørgsmål til skitsen. Efter ti dage, var vi enige og skitsen blev en realitet.” 
M.A.A Lars Nyland Andersen

Læs mere om vinkler og konstruktionen her >>