Så du JASON & SOLDATERNE I TV?

Skrevet den

Hjemmeside 2

TEAM WOUNDED RACING  Besøger – 1. maj kl. 14.00 – 17-00

– her kan du møde de ukuelige og charmerende soldater fra TV-serien!

Det nu kendte racer-team, TEAM WOUNDED RACING, består af skadede soldater, som blev invaliderede under deres indsats i Afghanistan. Alle har de ét eller flere handicap, men med ukuelig indsats og smittende livsmod, har de fundet et fælles emne at samles om.

En udfordring ved rehabiliteringen var at finde en teamsport, hvor soldaterne, uanset graden af handicap, kunne konkurrere på lige vilkår med ikke-handicappede. Det blev motorsport, og hvem er bedre end Jason Watt og Rune Oland til at samle trådene.

STRØJER TEGL er sponsor for TEAM WOUNDED RACING. Derfor byder vi de fantastiske soldater velkommen i STRØJER SAMLINGEN. Kom til den spændende eftermiddag, hvor soldaterne giver deres historier både fra krig og konkurrence, samt om op- og nedture på vejen til målet.

Team Wounded Racing er ikke bare et racerteam. Teamet er også skabt som et projekt til at aktivere og styrke fysisk sårede soldater. Desuden er Team Wounder Racing til stor inspiration for andre.

Soldaterne fortjener vores støtte og opbakning, efter de har betalt den høje pris for deres indsats for Danmark. Vi glæder os derfor til at afholde denne eftermiddag.

Indslag i løbet af dagen

•    Team Wounded Racing ”Motorsport, bil, udfordringer”
•    Team Wounded Racing ” Soldat i Afghanistan ”
•    Team Wounded Racing ”Fra såret til racerkører”
•    Rundvisning i Strøjer Samlingens racerbiler, veteranbiler, James Bond-biler osv
•    Rundvisning på teglværket
•    Slagterens hjemmelavede grillpølser med øl og vand
•    Kaffe og kage

Entre voksne kr. 100,-
Børn 8 – 12 år kr. 50,-
Barn 0 til og med 7 år fri entre

Billetter kan købes ved indgangen eller på nettet ved at KLIKKE HER