Presse

Lambo
Download her
Dusenberg
Download her
GT 250
Download her

Strøjer Tegl bliver sponsor for racerteam i DTC

Skrevet den

Bil_852x315

Strøjer tegl er blevet sponsor for Team Flexleasing/Strøjer Tegl. Som et led i strategien om at øge kendskabsgraden til Strøjer Tegl har man valgt at forene ejernes passion for biler med et sponsorat af et racerteam. Teamet kører i DTC klassen, og der var i weekenden åbningsløb på Jyllandsringen. Her sluttede Team Flexleasing/Strøjer Tegl på en flot 2. plads i et løb, hvor der var kamp til stregen. Vi ser frem til en sæson med mange spændende løb.

Præsentation_426x150 Løb_426x150

 

Julen er traditionernes tid – også i Strøjer Samlingen.

Skrevet den

fb-jul

Der er masser af hjertevarme i Strøjer Samlingen i weekenden 3.- 4. december. Der er vel ingen der er i tvivl om, at bilsamleren Jørgen Strøjer har valgt biler ud fra hjertet, så Strøjer Samlingen er i dag en af Danmarks fineste bilsamlinger.

Der er måske færre der ved, at Jørgens kone Karen er næsten ligeså passioneret omkring jul og de mange traditioner, der knytter sig dertil.

Men det kan man få syn for, når Hr. og Fru Strøjer kombinerer interesserne i det store julemarked den 3.- og 4. december. Julemarkedet finder sted i de smukke lokaler og midt imellem nogle af Danmarks flotteste biler. Der er alt fra kongelige biler fra trediverne til næsten nye racerbiler i den nyåbnede Pitlane, og det giver julemarkedet i Strøjer Samlingen en helt særlig atmosfære. Masser af udstillere viser specialiteter og nogle af bedste produkter fra lokalområdet: Meget af det er håndlavet og alle i hvert fald med passion: Nøjagtigt ligesom Samlingen lægger op til.

Masser af passion
Udstillerne disker for eksempel op med håndlavede hatte, håndplukkede naturprodukter og håndmalet keramik. I den kommende kolde vinter kan også et væld af fine håndstrikkede sager fra sjaler til sokker nok varme de besøgende, og der skal da heller ikke mangle smykker, vine, blomster, juledekorationer og andre delikatesser som charcuterivarer fra pølser til citronmarinerede skinker?

Sjov julemotion
Julen er som bekendt også en af de perioder, hvor danskerne tager mest på i vægt. Men så kan man måske få inspiration til en rigtig populær form for motion – nemlig dans. I årets julemarked er det ikke passivt kiggeri det hele, for når dansetruppen ” Kom og Dans ” besøger Strøjer Samlingen søndag, så lever de helt op til deres navn – for de besøgende må meget gerne danse med. Medbring gerne de flade sko, find danseglæden frem og giv den gas. Det er god træning inden turen rundt om juletræet juleaften.

Uden mad og drikke duer helten ikke – og bare rolig, ingen skal gå sultne hjem fra et julemarkedet på Strøjer Samlingen. Udbuddet er bugnende stort som en julefrokostmenu, og der mangler hverken ribbensteg, rødkål eller risalamande. Så her kan der også smug trænes til juledagene. Men der er også tænkt på de lettere retter, og den klassiske kylling/bacon sandwich eller croissant med hønsesalat er næsten ligeså traditionel som julen selv. Sild? Æg og rejer? Gløgg og æbleskiver får duften af jul frem samt diverse drikkevarer som øl og vin mangler der heller ikke. Den søde tand er der selvfølgelig også tænkt på.

Så vi håber det fremgår, at Strøjer Samlingen igen i år har gjort sig umage med julemarkedet.  Vi er helt klar til at modtage mange juleglade familier.

Det bliver årets sidste åbningsdage i 2016, men vi lover at vende stærkt tilbage i 2017. Meget stærkt, endda – og det kommer der mere om i næste nyhedsbrev.

Program for lørdag
10.00 Dørene åbnes
11.00 Fortællinger om bilerne
14.00 Fortællinger om bilerne
16.00 Tak for i dag

Program for søndag
10.00 Dørene åbnes
10.30 Kom og dans
11.00 Fortællinger om bilerne
13.30 Kom og dans
14.30 Fortællinger om bilerne
16.00 Tak for i dag

Billetter:
Entré kr. 50,- (normalpris kr. 150,-) børn 8-12 år kr. 25,-

Billetter sælges ved indgangen. Vil du købe billetterne på forhånd KLIK HER

Vi glæder os til at se jule- og bilentusiaster den 3. – 4. december til jul i Strøjer Samlingen. Begge dage er der åben fra kl. 10 til 16.

På gensyn til julemarkedet i Strøjer Samlingen.

 

Mange glade vindere fundet

Skrevet den

IMG_0438  IMG_0432

Tirsdag den 19. juli afholdte Strøjer Samlingen sin årlige Concours d’elegance. Der var rigtigt mange deltagende biler og der var længe spænding om, hvem der løb med de tre placering i de to klasser. De to klassevindere ses her. Vi ønsker stort tillykke.

Fyens Stiftstidende kikkede forbi på dagen og har tager 34 billeder se mere her.

Tjek også Strøjer Samlingens egne billeder på Facebook lige her.

Biler i alle afskygninger og varianter

Skrevet den

Cira stor beskåret  strøjer_15-7-2014_ 10
For nogle er en bil et transportmiddel, for andre er det en vigtig partner med sjæl, som gør dem særligt fornøjet. Den 19. juli er der fokus på biler med sjæl. Mange af Strøjer Samlingens venner har fine biler, og det er dem, det handler om denne tirsdag. Derfor opfordres alle klassikerentusiaster til at komme i deres flotteste køretøj og at klæde sig derefter. Det er en klassisk Concours d’elegance, som de har været afholdt siden bilernes fremkomst. Udover æren er der også gode præmier. Der findes to vindere. En, der vinder for at have den bil med mest sjæl, og en, som vinder for kombinationen af bilen med sjæl og den rette tilhørende påklædning. Dagens dommere er Cira Aalund, der er ekspert i at vurdere beklædning og bilen samt Claus Ebberfeld, der er passioneret ekspert på ældre biler. Tilmelding til konkurrencen kan ske her eller ved ankomst på selve dagen.

Billetter af 100 kr. pr. voksen og 50 kr. pr. barn 8-12 år købes lige her

En hyggelig aften med stemning

Vi regner med en skøn sommeraften og lægger an til hygge udendørs. Skulle vejret drille, rykker vi indendørs med det mulige, så vi alligevel får en hyggelig eftermiddag og aften. Der kan købes mad- og dessertpandekager, friskgrillede slagterpølser med bagerbrød, drikkevarer samt kaffe og kage.

Tidsplan 19. juli 2016

Kl. 16.00 Dørene åbnes
Kl. 16.30 Rundvisning i Samlingen
Kl. 17.15  Bedømmelse af biler og deltagere i konkurrencen
Kl. 18.30  Rundvisning i Pitlane
Kl. 19.15  Finale i konkurrencen og præmieoverrækkelser
Kl. 20.30 Rundvisning på teglværket
Kl. 21.00 Afslutning

Super sportsvogn klar til prøveture

Den 19. juli kan du prøvekøre en Lamborghini fra Sports Car Rental. En drømmebil af format. Her får du en uforglemmelig køreoplevelse i den fynske natur på 15 minutter. Når du booker en køretur, får du samtidig en billet med til 250 kr. til Supercar Day på Sjællandsringen d. 27. august. Turen med dig på førersædet kræver en ekstra billet udover entrébilletten og koster 849 kr. pr. tur. Du kan forudbestille lige her

Vel mødt til en stemningsfuld aften i Strøjer Samlingen.

Orange  IMG_1402

Kom tæt på drømmebiler og passionen

Skrevet den

DSC00956   DSC03874

Glæden ved hestekræfterne der sætter fart i bilen, den strålende lak eller fornemmelsen af frihed, er alle tegn på passion for biler. Tirsdag den 12. juli dyrkes engagementet for fantastiske biler i Strøjer Samlingen, både egne biler, men også andres biler. Samlingens biler er pudset op og står skinnende på rad og række, Tv-skærmene er sat til og talerne er klar i startbanen. Der er lagt op til ”mandehørm” og bilglæde i hvert eneste hjørne i udstillingen. Det er aftenen, hvor der nørdes i tal, farver og former og gives maksimum gas i viden om biler. Vel mødt på en aften i Strøjer Samlingen, hvor ligesindede bilentusiaster mødes og deler passion for biler.

Billetter købes lige her

En hyggelig eftermiddag og aften

Vi regner med en skøn sommeraften og lægger an til hygge i det store område foran Pitlane med udvalgte indlæg der og i selve samlingen . Skulle vejret drille, rykker vi indendøre med det meste, så vi alligevel får en hyggelig eftermiddag og aften. Der kan købes aftensmad, drikkevarer samt kaffe og kage.

Tidsplan for 12. juli 2016:

Tidsplan for 12. juli 2016:
Kl. 16.00 Dørene åbnes

Kl. 16.30   Intro til passion for biler i Samlingen
Kl. 16.45  Jørgen Strøjer og Søren Ditlev præsenterer bilerne i Samlingen og Pitlane
Kl. 18.00  Rundvisning på teglværket. Mødested er foran Lerfabrikkens indgang.
Kl. 19.00  Intro til passion for biler i Samlingen
Kl. 19.15 Jørgen Strøjer og Søren Ditlev præsenterer bilerne i Samlingen og Pitlane

Kl. 21.00    Afslutning

Kør en super sportsvogn

Udlev drømmen og prøv én af verdens mest berømte sportsvogne på åbningstirsdagene. Her får du en uforglemmelig køreoplevelse i den fynske natur på 15 minutter i en sportsvogn fra Sports Car Rental. Lige netop d. 12. juli kan bookes en tur i en Lamborghini Gallardo Superleggera LP570-4 og en Mclaren MP4-12c. Begge drømmebiler er af højeste karat. Når du booker en køretur, får du samtidig en billet med til 200 kr. til Supercar Day på Sjællandsringen d. 27. august. Turen med dig på førersædet koster 849 kr. pr. tur og skal købes udover entrebilletten til Samlingen.

Du køber billet til kørslen lige her.

 

Mclaren_inside2  Testkør McLaren sportsvogn på bane

 

Prøv en sportsvogn og få gode tips til køb af din drømmebil

Skrevet den

Jørgen i sin MG  Co-driver i Lamborghini

På den første tirsdagsåbent d. 5. juli ligger fokus på, hvordan din egen drømmebil kommer i hus. Første gang at Jørgen Strøjer Hansen ”kom fra drøm til virkelighed” istandsatte ham selv sin røde MG, da han var soldat i Varde. Når hans kammerater tog på værtshus, tog Jørgen på værkstedet. Under arrangementet vil der bl.a. blive fokuseret på indkøbsfasen og hvilke tanker, som er nødvendige ved køb af drømmebiler. Både Jørgen Strøjer Hansens røde MG og flere andre spændende biler vil blive nærmere præsenteret.
Billetter købes lige her

En hyggelig aften

Tirsdag den 5. juli er bilerne pudset op og udvalgte modeller kørt frem i Pitlane. Der kan købes aftensmad, drikkevarer samt kaffe og kage. Det er på alle måde muligt at få en hyggelig aften.

Tidsplan for 5. juli 2016:

Kl. 16.00        Dørene åbnes

 

Indlæg i Samlingen:

16.30-17.00 Auktioner, ladefundet og genopbygning af bilen

17.00-17.30 Økonomi til drømmebilen v/FORMULA LEASING

19.00-20.00 Auktioner, ladefundet og genopbygning af bilen

20.00-20.30 Økonomi til drømmebilen v/FORMULA LEASING

Indlæg i Pitlane:

17.30-18.30 Fortælling om bilerne i Pitlane

20.30-21.00 Fortælling om bilerne i Pitlane

 

21.00             Afslutning

 

Kør en super sportsvogn

Udlev drømmen og prøv én af verdens mest berømte sportsvogne på alle de fem åbningstirsdage. Her får du en uforglemmelig køreoplevelse i den fynske natur på 15minutter i en sportsvogn fra Sports Car Rental. Lige netop d. 5. juli kan bookes en tur i en Lamborghini Gallardo Superleggera LP570-4 og en Mclaren MP4-12c. Begge drømmebiler er af højeste karat. Når du booker en køretur får du samtidig en billet med til 200 kr. til Supercar Day på Sjællandsringen d. 27. august. Turen med dig på førersædet koster 849 kr. pr. tur og kan købes lige her.

Testkør McLaren sportsvogn på bane   Mclaren_inside2

Mange besøgsmuligheder i sommeferien

Skrevet den

Gæster 35   Jørgen foræller om smart bil

Fem vilde tirsdage med benzin i blodet.

Strøjer Samingen holder åbent hus med spændende temaer på alle tirsdage i juli og på den første tirsdag i august.Tirsdag den 5. juli er der fokus på at få bilkøbere fra drøm til virkelighed. Hvilke overvejelser er vigtige at tage undervejs bl.a. i forbindelse med anskaffelse af bilen? Den efterfølgende tirsdag er en aften for rigtige bilentusiaster, hvor der må gives gas på bilglæde og passion for biler. På den tredje tirsdag sættes biler med sjæl i fokus. Her laver vi årets konkurrence, hvor gæsternes biler vurderes på deres charme. Der er en entusiastisk dommerkomité og gode præmier på spil, så tilmeld gerne din bil til konkurrencen. Den sidste tirsdag i juli er helliget til MC´erne, og her vises MC`er inden- og udendørs. Det er en af årets større MC træf på Fyn, så her er noget at se på. I august sættes fokus på biler med karma og her vil en af samlingens nyheder, en Fisker Karma, blive præsenteret. Det er en dansk designet bil, som kører på el. På arrangementerne er alle samlingens biler pudset op, og der knyttes historier til en række af dem gennem indlæg. Der kan både købes aftensmad og aftenskaffe.

Billetter købes ved indgangen og lige her

*Tirsdag d. 5. juli kl.16-21

*Tirsdag d. 12. juli kl.16-21

*Tirsdag d. 19. juli kl. 16-21

*Tirsdag d. 26. juli kl. 16-21

*Tirsdag d. 2 august kl. 16-21

 

Særlige rundvisninger på lørdage i industriferien

Det nyeste tiltag i Strøjer Samlingen er særlige rundvisninger, hvor enkelte personer eller små grupper kan melde sig på en fælles rundvisning. Arrangementerne tager et par timer og inkluderer fortællinger om udvalgte biler samt kaffe og kage. De er netop lagt på lørdage eftermiddage i industriferien, så de, der ikke kan komme på tirsdage, har en mulighed mere i weekenden. Der er maksimalt 100 billetter pr. rundvisning, der ligger lørdag d. 16. juli og lørdag d. 23. juli. Billetter kan kun købes på nettet lige her

*Lørdag d. 16. juli kl. 13-15

 *Lørdag d. 23. juli kl. 13-15

Høj stemning og fuld gas i Strøjer Samlingen

Skrevet den

117A5325Billede 2, fuld drøn på DBR9s motorer i Strøjer Samlingen

Strøjer Samlingens nye ekstra udstillingsbygning,”Pitlane”, blev åbnet af en verdensstjerne, mange besøgende
og fantastisk lyd fra flere racermotorer.

 

Pitlane åbnet med manér

Den nye udstillingsbygning, Pitlane, er tematiseret med racerbiler og modeller efter racerbiler, som alle har kørt på Le Mans. En af de 4-hujlede stjerner i bygningen er bl.a. den BMW URD, der blev kørt af den første dansker som gennemførte Le Mans, nemlig Jens Winther Senior. En anden er Jørgen Strøjer Hansens helt egen favoritbil, en Alfa Romeo Monza. Begge biler var sammen med mange andre biler kørt frem, så de 648 besøgende kunne se dem fuldt ud. Åbningen af Pitlane blev en stor publikumssucces og blev afholdt i forrygende stemning fyldt med bilnørderi og Le Mans anekdoter. Hele to tidligere racerkører Jens Winther og Michael Carlsen stod sammen med Jørgen Strøjer Hansen og rundviser Søren Ditlev Jensen for de mange foredrag i løbet af aftenen. Flere af de skarpe motorer bl.a. en Jaguar D fik lov til at demonstrere sine 245 hestekræfter.

 

Snoren klippet over af en verdensstjerne

Det blev Strøjer Samlingens nyeste stjerne, der er en af de mest eftertragtede Mercedes-Benz og blandt verdens smukkeste fuldblodsracere, som ”klippede snoren over” til Pitlane. Kørt af Jens Winther med Jørgen Strøjer Hansen på passagersædet kørte den fantastiske bil igennem banneret og ”erklærede” Le Mans udstillingen for åbnet. Den festlige opstart på aftenen blev fulgt op i alle hjørner af Strøjer Samlingen, hvor bilentusiaster og deres venner nød den danske sommers glæder bl.a. sol og slagterens friskgrillede pølser.

 

Billeder af Thomas Gunge.

 

Kom tæt på en af verdens smukkeste fuldblodsracere

Skrevet den

Mercedes-Benz-300-SLR-Foto-1-1080x675

Som noget helt nyt kan Strøjer Samlingen på åbningsaftenen for Pitlane præsentere et unikt ikon. Den er en af de mest eftertragtede Mercedes-Benz og blandt verdens smukkeste fuldblodsracere. Det er en tro model af den ikoniske Mercedes-Benz 300 SLR, hvor med Stirling Moss og Denis Jenkinson vandt The Mille Miglia i 1955. De vandt løbet i en rekordtid, som aldrig nogensinde er slået siden. Intet kan gøre en bil værdifuld, som det, at vinde de helt særlige racerløb. På åbningsaftenen torsdag d. 9. juni demonstreres bilens hestekræfter, historie og særlige egenskaber. På pladsen foran Pitlane griller den lokale slagtermester  pølser og der kan købes drikkevarer samt kaffe.

Billetter til Pitlanes åbningsaften købes lige her

Ekstra chance for at se fuldblodsraceren og Pitlane

Fuldblodsraceren, Pitlane og den øvrige del af Strøjer Samlingen kan ekstraordinært også opleves på særlige rundvisninger  søndag d. 12. juni kl. 10.00 og kl. 13.00. De er åbne for alle og der kan maksimum være 100 personer på hver rundvisning, så billetterne sælges efter først-til-mølle-princippet. Hver rundvisning inkluderer kaffe og kage.

Billetterne købes lige her:

Søndag d. 12 juni kl. 10.00

Søndag d. 12 juni kl. 13.00

Nye muligheder for at se Pitlane og Strøjer Samlingen

Skrevet den

Gæster 14

Den helt nye udstillingsbygning, Pitlane, med Le Mans udstillingen, og den øvrige del af Strøjer Samlingen, kan EKSTRAORDINÆRT opleves på særlige rundvisninger, der er åben for alle, søndag d. 12. juni kl. 10.00 og kl. 13.00. Der kan maksimum være 100 personer på hver rundvisning, så billetterne sælges efter først-til-mølle-princippet. Rundvisningerne forventes gennemført uanset deltagerantal. Hver rundvisning inkluderer kaffe og kage. Pris for rundvisningen, kaffe og en kage er 195 kr. pr. person.

Billetterne købes lige her: Søndag d. 12 juni kl. 10.00 eller kl. 13.00

 

Ekstra datoer for ekstraordinære rundvisninger

Der er planlagt andre åbne rundvisninger på udvalgte datoer, hvor der vises rundt i Strøjer Samlingen. Undervejs fortælles spændende historier fra et større udvalg af bilerne. Arrangementerne inkluderer kaffe og kage. Rundvisningerne gennemføres ved min. 20 personer, og der er maksimum 100 billetter pr. rundvisning. Køb derfor allerede billet nu, så I er sikret plads. Skulle enkelte rundvisninger aflyses går billetprisen, undtaget billetgebyret, retur på jeres konto 14 dage før arrangementets afholdelse.

Pris for rundvisningen, kaffe og en kage er 195 kr. pr. person.

Vælg mellem følgende datoer og køb billet lige her: Lørdag d. 16. juli kl 13.00  – lørdag d. 23 juli kl. 13.00 – torsdag d. 8. sept. kl. 13.00 –  lørdag d. 24. sept. kl. 13.00