Oplev Strøjer Samlingen

Gruppebesøg

Grupper kan booke egen guidede rundvisning blandt Samlingens over 100 biler. Her fortælles historierne fra et udvalg af de mange fantastiske biler. Oplevelsen kan suppleres af lidt godt at spise bl.a. kaffe og kage eller en dejlig frokost i form af f.eks. en sandwich, skønt smørrebrød eller en lækker middag lavet på fynske specialiteter. Grupper kan også supplere med en rundvisning på teglværket, Strøjer Tegl, hvor vi fremstiller 25 % af de mursten, som bruges i Danmark pr. år. Book en rundvisning her.

 

Private

Strøjer Samlingen har åbent for alle på særlige dage med events og temaer bl.a. alle tirsdag i juli, første tirsdag i august samt til julemarked i starten af december. Udover adgang til de over 100 unikke biler afholdes løbende foredrag igennem arrangementet. Der kan naturligvis købes lidt godt til ganen. Se årets events, åbningsdage og køb billet her.

 

Møder, kurser og konferencer

I Strøjer Samlingen holder I møde, kursus eller konference sammen med  en Ferrari GT 250 Testarossa, en Koenigsegg CC8C-2003, en Mercedes 300 Gullwing, en Bugatti Veyron og 95 andre unikke drømmebiler. Kun her kan I få inspiration og fascination med hjem, som den opleves med udsigt til de 4-hjulede stjerner under mødet og gennem en rundvisning med en fortælling om udvalgte bilers historie. Se mere her

 

Vejfest, familiedag eller træf

Skal I samles med et ganske særligt formål, kan vi sikre jer inspiration og oplevelser, som aldrig glemmes.         Udover guidet rundvisninger i Samlingen og på teglværket, kan vi også byde på god mad og drikke eller en anden oplevelse på Fyn, som I kan kombinere sammen med besøgt hos os. Book jeres dag hos os her.