Kom tæt på drømmebiler og passionen

Skrevet den

DSC00956   DSC03874

Glæden ved hestekræfterne der sætter fart i bilen, den strålende lak eller fornemmelsen af frihed, er alle tegn på passion for biler. Tirsdag den 12. juli dyrkes engagementet for fantastiske biler i Strøjer Samlingen, både egne biler, men også andres biler. Samlingens biler er pudset op og står skinnende på rad og række, Tv-skærmene er sat til og talerne er klar i startbanen. Der er lagt op til ”mandehørm” og bilglæde i hvert eneste hjørne i udstillingen. Det er aftenen, hvor der nørdes i tal, farver og former og gives maksimum gas i viden om biler. Vel mødt på en aften i Strøjer Samlingen, hvor ligesindede bilentusiaster mødes og deler passion for biler.

Billetter købes lige her

En hyggelig eftermiddag og aften

Vi regner med en skøn sommeraften og lægger an til hygge i det store område foran Pitlane med udvalgte indlæg der og i selve samlingen . Skulle vejret drille, rykker vi indendøre med det meste, så vi alligevel får en hyggelig eftermiddag og aften. Der kan købes aftensmad, drikkevarer samt kaffe og kage.

Tidsplan for 12. juli 2016:

Tidsplan for 12. juli 2016:
Kl. 16.00 Dørene åbnes

Kl. 16.30   Intro til passion for biler i Samlingen
Kl. 16.45  Jørgen Strøjer og Søren Ditlev præsenterer bilerne i Samlingen og Pitlane
Kl. 18.00  Rundvisning på teglværket. Mødested er foran Lerfabrikkens indgang.
Kl. 19.00  Intro til passion for biler i Samlingen
Kl. 19.15 Jørgen Strøjer og Søren Ditlev præsenterer bilerne i Samlingen og Pitlane

Kl. 21.00    Afslutning

Kør en super sportsvogn

Udlev drømmen og prøv én af verdens mest berømte sportsvogne på åbningstirsdagene. Her får du en uforglemmelig køreoplevelse i den fynske natur på 15 minutter i en sportsvogn fra Sports Car Rental. Lige netop d. 12. juli kan bookes en tur i en Lamborghini Gallardo Superleggera LP570-4 og en Mclaren MP4-12c. Begge drømmebiler er af højeste karat. Når du booker en køretur, får du samtidig en billet med til 200 kr. til Supercar Day på Sjællandsringen d. 27. august. Turen med dig på førersædet koster 849 kr. pr. tur og skal købes udover entrebilletten til Samlingen.

Du køber billet til kørslen lige her.

 

Mclaren_inside2  Testkør McLaren sportsvogn på bane