Biler i alle afskygninger og varianter

Skrevet den

Cira stor beskåret  strøjer_15-7-2014_ 10
For nogle er en bil et transportmiddel, for andre er det en vigtig partner med sjæl, som gør dem særligt fornøjet. Den 19. juli er der fokus på biler med sjæl. Mange af Strøjer Samlingens venner har fine biler, og det er dem, det handler om denne tirsdag. Derfor opfordres alle klassikerentusiaster til at komme i deres flotteste køretøj og at klæde sig derefter. Det er en klassisk Concours d’elegance, som de har været afholdt siden bilernes fremkomst. Udover æren er der også gode præmier. Der findes to vindere. En, der vinder for at have den bil med mest sjæl, og en, som vinder for kombinationen af bilen med sjæl og den rette tilhørende påklædning. Dagens dommere er Cira Aalund, der er ekspert i at vurdere beklædning og bilen samt Claus Ebberfeld, der er passioneret ekspert på ældre biler. Tilmelding til konkurrencen kan ske her eller ved ankomst på selve dagen.

Billetter af 100 kr. pr. voksen og 50 kr. pr. barn 8-12 år købes lige her

En hyggelig aften med stemning

Vi regner med en skøn sommeraften og lægger an til hygge udendørs. Skulle vejret drille, rykker vi indendørs med det mulige, så vi alligevel får en hyggelig eftermiddag og aften. Der kan købes mad- og dessertpandekager, friskgrillede slagterpølser med bagerbrød, drikkevarer samt kaffe og kage.

Tidsplan 19. juli 2016

Kl. 16.00 Dørene åbnes
Kl. 16.30 Rundvisning i Samlingen
Kl. 17.15  Bedømmelse af biler og deltagere i konkurrencen
Kl. 18.30  Rundvisning i Pitlane
Kl. 19.15  Finale i konkurrencen og præmieoverrækkelser
Kl. 20.30 Rundvisning på teglværket
Kl. 21.00 Afslutning

Super sportsvogn klar til prøveture

Den 19. juli kan du prøvekøre en Lamborghini fra Sports Car Rental. En drømmebil af format. Her får du en uforglemmelig køreoplevelse i den fynske natur på 15 minutter. Når du booker en køretur, får du samtidig en billet med til 250 kr. til Supercar Day på Sjællandsringen d. 27. august. Turen med dig på førersædet kræver en ekstra billet udover entrébilletten og koster 849 kr. pr. tur. Du kan forudbestille lige her

Vel mødt til en stemningsfuld aften i Strøjer Samlingen.

Orange  IMG_1402