Årets særudstilling Le-Mans Special

Skrevet den

Jens Winters Team

Årets særudstilling i Strøjer Samlingen Søndag d. 16.06 fra kl. 10.00

Når Strøjer Samlingen åbner dørene for sommerens største sær-event, bliver det til en action-pakket søndag med mange timers underholdning fra ind- og udland – alt sammen centreret om LE MANS, PERSONLIGHEDERNE, KØRERNE, RACERBILERNE – og som altid med bonusoplevelser.

I år bliver det et enestående program med optakt til 24-timers LE MANS, der køres i Frankrig weekenden efter. Kom og send de danske kørere, Christoffer Nygaard og Kristian Poulsen af sted mod Le Mans. Oplev genforeningen af Jens Winther, Margie Smith-Haas, USA´s første kvindelige LE MANS kører og David Mercer fra England – alle fra Danmarks første LE MANS TEAM, som deltog for over 25 år siden. Hør de fantastiske historier, se deres gamle racer – og hør brølene fra BMW-, Porsche og Aston Martin motorerne!

PROGRAMMET  Søndag d. 16. juni.

10.00 Dørene åbnes

10.30 Mød årets Danske LE MANS kørere, Christoffer Nygaard og Kristian Poulsen

11.30 Christoffer Nygaard og Kristian Poulsen sendes af sted mod LE MANS

12.00 Mød LE MANS VETERANERNE fra 1984-1986.

Jens Winther, DK, Margie Smith-Haas, USA og David Mercer, UK.

Genforening af de 3 kørere fra Danmarks første deltagelse på LE MANS i 80´erne.

13.00 Porsche 50 års jubilæum. Se og hør de fedeste racer Porscher.

Margie Smith-Haas, USA og David Mercer, UK fortæller om Porsche race.

14.00 Aston Martin 100 års jubilæum. Unik samling i nummerorden fra DB2 – DB9

Søndag d. 16. juni bliver helt speciel.

Det er lykkedes at samle Danmarks første LE MANS team, bestående af Jens Winther og hans engelske og amerikanske medkører. 2 år tog det, at få genforeningen i stand, så det er en bedrift.

Hertil kommer Danske TEAM YOUNG DRIVER med Christoffer Nygaard og Kristian Poulsen, som vi sender af sted fra Strøjer Samlingen mod LE MANS inden middag.

Derudover markerer vi 50 år med Porsche 911 og 100 år med Aston Martin. Alle med Le Mans relationer. Vi har samlet en hel buket af disse specielle biler, mange som I aldrig har set før.

Det bliver en super oplevelse. Hvert år fornyer vi samlingen og sætter spot på biler og racerløb, men søndag d. 16. bliver fantastisk, idet vi har fået kendisserne som, Christoffer Nygaard, Kristian Poulsen, Jens Winther og fra USA og England, Margie Smith-Haas og David Mercer. Altså stjerner både indenfor personligheder og biler!” siger Jørgen Strøjer.

Entre:
Special pris via Billeto:
Entre 125,- kr.
Entre inkl. kaffe og rundstykke 175,- kr. (KUN VIA BILLETTO)
Ung 8 – 12 år kr. 50,-
Ung 8 – 12 år inkl. rundstykke og drikkelse 100,- kr. (KUN VIA BILLETTO)

LINK TIL BILLETO: KLIK HER

Ved indgangen:

Entre kr. 150,-
Ung 8 til 12 år kr. 75,-