Åbent i juli

  Skrevet den

  Oplev LE MANS – GULF – STEVE MCQUEEN´s historier

  Sommeren er over os, og det er tid til at fylde dit sind med nogle af Danmarks mest spektakulære biler samlet på ét sted nemlig Strøjer Samlingen ved Assens på Fyn.

  Kun 5 gange om året er der åbent i de hellige haller, som er fyldt til randen med drømmebiler. Samlingen tæller ca. 80 køretøjer,  der alle sammen står i topstand. I år har vi fornyet samlingen med nye og vildere biler.
  I takt med retro-feberen, oplever vi en sand interesse for tresser- og halvfjerdserbiler – specielt racerbiler. Vi har derfor sat veteranbilerne lidt i baggrunden og retter nu focus på retroperiodens gyldne år 1960-1985.

  LE MANS

  Vi sætter spot på racersport og på LE MANS med racerbiler.som kan berette spændende historier om FORDs opgør med FERRARI på Le Mans, samt ikke mindst historien om den første dansker der gennemføre LE MANS, Jens Winther.

  GULF

  I retro ånden finder du i år iøjenfaldende retro-orange og lyseblå farver som vækker minder om FORD GT40 og PORSCHE.  GULF er igen højaktuel i dag med ASTON MARTIN RACING sponsoreret af GULF.

  STEVE MCQUEEN, KING of COOL

  Siger man GULF siger man også LE MANS, og siger man LE MANS, siger man også STEVE McQUEEN, som måske i dag er mere kendt, end da han i 1968 og ´70 indspillede filmene LE MANS og BULLITT. I BULLITT kørte McQueen FORD MUSTANG. Samme bil viser vi i år, med 450 hk!

  SUPERCAR CLASSICS

  Endelig viser vi dig en ny stribe af de fedeste superbiler, som man kun sjældent ser.
  Sidste års gæster vil huske rækken af røde Ferrarier. I år trækker vi LAMBORGHINI frem i forgrunden.
  Se 4 af mest berømte supercars, nemlig Danmarks flotteste LAMBORGHINI MIURA,  COUNTACH, DIABLO samt MURCIELAGO.

  Kort sagt: Det bliver ikke bedre, så kom og få én på opleveren i sommeren 2012 – så gør vi det igen i 2013!

  Køb billetten nu og spring køen over…
  Via www.Billetto.dk kan du allerede nu sikre dig billet til tirsdage den 31 juli. Der vil være mulighed for at købe billet ved indgangen, men køber du billetten hjemmefra, så går du/I uden om køen.

  Strøjer Samlingen holder åbent tirsdage den 31 juli 2012

  Slagteren griller lækre pølser og til dessert kan man nyde en lækker softice.

  Kl. 19.00 hopper Jørgen Strøjer selv på podiet og fortæller med sin entusiasme og charme om samlingen og ovennævnte racerbiler.

  Entre kr. 75,- pr. person.

  Entre kr. 50,- pr. person fra 8 til 12 år

  Vi glæder os til at se dig.