Sidste nyt

Team Flexlease.nu/Strøjer Tegl er Team DTC Mester 2017

Skrevet den

For andet år i træk rydder fynsk team pokalbordet i Danmarks mest prestigefyldte motorsportsserie. Racerkøreren Lasse Sørensen fra Team Flexlease.nu / Strøjer Tegl kan kalde sig for ny mester i MASCOT Danish Thundersport Championship efter sæsonens fjerde finalesejr. En flot sæson blev afsluttet foran 11.000 tilskuere FDM Jyllandsringen. Udover det generelle mesterskab i MASCOT Danish Thundersport Championship… Read more »

Læs mere

Strøjer Tegl bliver sponsor for racerteam i DTC

Skrevet den

Strøjer tegl er blevet sponsor for Team Flexleasing/Strøjer Tegl. Som et led i strategien om at øge kendskabsgraden til Strøjer Tegl har man valgt at forene ejernes passion for biler med et sponsorat af et racerteam. Teamet kører i DTC klassen, og der var i weekenden åbningsløb på Jyllandsringen. Her sluttede Team Flexleasing/Strøjer Tegl på… Read more »

Læs mere

Mange glade vindere fundet

Skrevet den

   Tirsdag den 19. juli afholdte Strøjer Samlingen sin årlige Concours d’elegance. Der var rigtigt mange deltagende biler og der var længe spænding om, hvem der løb med de tre placering i de to klasser. De to klassevindere ses her. Vi ønsker stort tillykke. Fyens Stiftstidende kikkede forbi på dagen og har tager 34 billeder se mere her…. Read more »

Læs mere

Kommende events